Qana Setmana Massacre

La matança de Qana va tenir lloc el 18 d’abril de 1996, prop de Qana, un poble al sud del Líban, quan les Forces de Defensa d’Israel van disparar projectils d’artilleria contra un complex de les Nacions Unides. De 800 civils libanesos que s’havien refugiat al recinte, 106 van ser morts i uns 116 ferits. Quatre Força Provisional de les Nacions Unides de Fiji al Líban soldats també van ser seriosament.
fets ràpids: lloc, data … L’atac es va produir enmig d’intensos combats entre les Forces de Defensa d’Israel i Hezbollah durant l’operació Raïm de la Ira. Una investigació de les Nacions Unides va indicar més endavant que era poc probable que el bombardeig israelià va ser un error tècnic o de procediment, que es basa en l’evidència vídeo que mostra que un avió no tripulat israelià estava espiant el compost abans del bombardeig. El govern israelià va negar en un primer moment l’espionatge en el compost, però va canviar la seva versió de la història després que el vídeo va ser fet públic. Israel va rebutjar categòricament les conclusions de l’informe de l’ONU sobre l’incident.

20 comments / Add your comment below

  1. Els terroristes, així de simple: Vostè no desitja cedir al nostre abast i deixar les seves terres, que bufarà els seus nens i dones a trossos.

    1. Exactament. Però se sumen que van a fer-ho en nom de la lluita contra el terrorisme i en el nom de dir que els terroristes utilitzen els nens i les dones com a escuts humans. “El més fràgil de totes les cases és l’aranya de la casa.”

  2. Aquest és el meu poble! Jo hi era l’any anterior i vaig passar 3 mesos allà quan era 7. Els dos nens nord-americans que van morir eren amics de la família de la nostra.

  3. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_United_Nations_resolutions_concerning_Israel tenen Alway en compte que Jizzrahell ha estat condemnat més que, literalment, tots els altres països del món combinats, comptant RPDC, Xina, Rússia, Iran, Cuba, etc … . també és bo saber que Israel avantpassat, l’Agència jueva, finançat activament el propi Hitler, tan aviat com 33. hi ha un altre enllaç. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement I també que són el creador del terrorisme modern https://en.m.wikipedia.org/wiki/Zionist_political_violence Dada curiosa: la versió anglès no parla de el terrorisme, però el francès ho fa. https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Terrorisme_sioniste_en_Palestine_mandataire Podeu comprovar que és el mateix article. La propaganda en acció. Així que sí realment Israel és una teocràcia racista colonialista terrorista, i mai s’ha d’oblidar quan es tracta de la seva política exterior. Que el Qana màrtir descansi en pau i que la pau sigui amb la família. Mai oblidis. ????

      1. Hey gràcies FAM, sempre em feixista israelià de tancar la seva boca amb ella. Especialment l’un d’ells cooperar amb el propi Hitler. També van treballar amb Mussolini, però crec que és molt menys impactant que amb Hitler. Salutacions germà ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *