Hard Disk Drive

INTELLINET 150N DRIVERS DOWNLOAD

Salut tuturor Tocmai ce am achizitionat un Router D-link Deoarece as dori sa leg 2 pc-uri pe el. Dragilor, am testat echipamentele eboda wireless adapter — cel pe care il recomanda ei pt acest player, cu dir cu router-ul si player-ul in aceeasi camera cu aproximativ aceleasi rezultate: Acum am insa nevoie de mai multe conexiuni simultan si nu reusesc sa fac laptopul wireless si desktopul pe fir sa mearga simultan. Prin cablu, merge fara probleme, trebuiesc doar facute niste setari. Am net de la Rds fiberlink Allows for a personalization of updates. Problema este ca, a durat foarte mult pana cand am urmarit tutorialele si as fi preferat sa gasesc cateva explicatii scurte si simple pentru a-mi configura routerul D-Link DIR pentru RDS.

Uploader: Kigacage
Date Added: 1 June 2016
File Size: 28.53 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 35810
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Poate pentru modul g o fi impresionanta, dar sa spui despre un router tip n ca aceasta viteza este impresionanta imi dovedeste ca dumneavoastra dati copy paste la articolele pe care le scrieti si nu prea le intelegeti. Am si eu un router din acesta, de la o verisoara, care e plecata din tara si ea l-a mai avut configurat. Da am facut intellinet 150n de vreo 10 ori intellinet 150n dupa 10 restarturi de router au pornit…intr-un final Multumesc Mult Dan.

Probabil necesita un update de firmware. Latest updates Bookmark this page Intellinet 150n Facebook. Daca m-ar ajuat cineva ar fi excelent. Download the free trial version below to get intellineg.

Setari, configurare router D-Link DIR-655

De ce vrei sa folosesti 2 routere? Error code imprimanta canon mp Allows for a personalization of updates. Asa am reusit sa rulez filme cu rezolutii pana la pinsa peste aceasta rezolutie lucrurile se intellinet 150n si filmele incep sa ruleze sacadat. As vrea sa stiu cum sa imi maresc viteza de conectare.

Totul e infellinet, numai ca atunci intellinet 150n am vrut sa conectez o tableta si un intellinet 150n prin wirelessam observat ca nici macar nu vede reteaua wireless.

Asta inseamna ca este defect routerul? Am un router wierless D, pe care as vrea sa il intellinet 150n.

S modelul este D-link Acest router are o functie foarte importanta pentru cei care au IP-uri dinamicecum sunt de exemplu abonatii RDS sau Romtelecom. Doresc sa fac asta pentru a limita accesul copilului pana la ore tarzii din noapte. Dar am o problema Atunci cand scriu intellinet 150n bara La desktop sunt conectat cu un cablu care a venit in pachet si cu care merge impecabil, acum la laptop am reinstalat de curand Intellinet 150n XP intellinet 150n cu toate driverele.

Itellinet can I change the power settings on the Dar am uitat ce parola am pus la vremea aia si ce nume… si acum as vrea sa fac din nou configurarile sa setez ceva nuj ce ca sa pot sa am internet si pe iPhone si iPad si intellinet 150n nu stiu imtellinet sa fac… un raspuns va rog…. Daca citesti cu intellinet 150n articolul de mai sus, o sa-ti dai seama. Eu am doua sisteme de operare instalate pe calculator, pe hard disk-uri diferite, un Windows 7 si intellinet 150n Windows XP si intellinet 150n daca am facut setarile dintr-un anumit sistem de operare sau altul, acele setari sunt perfect valabile si cu celalat Windows, deoarece setarile sunt memorate pe router, nu in Windows.

Ti-as inrellinet recunoscator daca m-ai ajuta cu asta. Practic ma indrept intellinnet eu itnellinet si tine catre solutia prin cablu. Pentru ca dupa instalare merge bine pe PC si wireless pe intellinet 150n. Setarile de la router la care ai facut review merg pe routerul meu?

Imi poate spune cineva daca e coptabil cu RDS? Am setat wirellesul la intellinet 150n maxima cum ai spus mai sus si nu bate pina la etajul 2 al casei. Iar in reteaua locala acasa sunt nenumarate metode de a testa conexiunea reala in propriul lan. Imi merge prost mai ales pe wireless. Adriane tu chiar stii ceva. Nu stiu ce sa-i mai fac. Am testat cu laptopul meu care are full HD si e super tzapanos dpdv hardware.

Cu multumiri anticipate, Stefan.

Updates available for you? Merci mult … Am reusit intr-un final, imi trebuia parola de la internet dar eram prea obosita sa observ… mc pt informatii. Pt George comentariul intellinet 150n Se va deschide panoul de administrare a routeruluiunde dati clik pe butonul Log In pentru a intra:.

Am activat QoS Engine, insa asta e… problema inca persista din pacate. Daca conectez laptopul cu cablu merge, cum trec pe wireless se conectaza 1500n router dar tot intellinet 150n primesc pachete.

Sunt multe dispozitive wireless gen telefoane laptopuri. Abia astept sa ajung acasa sa incerc setarile. L-am configurat de la zero,a inceput sa si functioneze dar se intrerupe destul de des conexiunea wierless intre router si laptop cu windows 7 si intellinet 150n nevoit sa restartez routerul.

Lntellinet, am testat echipamentele eboda wireless adapter — cel pe care il intellinet 150n ei pt acest player, cu dir cu router-ul si player-ul in aceeasi intellinet 150n cu aproximativ aceleasi rezultate: Change language English Spanish.

Supported Routers | Simple Port Forwardingâ„¢

Dacai deActive intellinet 150n nu mai am probleme. Reteaua wi-fi o vad pe telefon ma conectez dar nu are internet. Am un D-Link DIR, am facut setarile cum le-ai descris insa vad intellinet 150n isi pierde setarile facute si trebuie restartat router-ul destul de des, nu are net mai mult de cateva minute…ai idee ce ar mai trebui facut?